• Lorem ipsum

LILY Rewards

Met jouw persoonlijke "LILY Rewards account" haal je het meeste uit ons spaarprogramma. Bekijk hoeveel punten je hebt gespaard, voor welke kortingen en cadeaus je kunt sparen en hoe je de punten kunt inwisselen. Via onderstaande link kun je inloggen in jouw LILY Rewards account:

⇨ LILY Rewards 

Spaarpunten
Bij iedere aankoop spaar je punten. In de winkel en online. Je spaart 1 punt per euro (excl. BTW). 

Kies je korting
Wissel je punten in voor exclusieve kortingsvouchers. We hebben iedere maand andere leuke vouchers. 

Verzilver je korting
Activeer (redeem) je korting via je persoonlijke LILY Reward account.

**Omdat wij werken met een Amerikaans kassasysteem en het spaarprogramma ook uit Amerika komt, zijn sommige teksten in het Engels. Mocht je er niet helemaal uitkomen, laat het ons dan weten; wij helpen je graag.** 

FAQ                                          


Hoe wissel ik gespaarde punten in (winkel)?
Je logt in op je persoonlijke LILY Rewards account. Hier zie je je puntensaldo en zie je het aanbod van alle vouchers die op dat moment gelden. Indien je genoeg punten hebt gespaard voor een bepaalde voucher, dan kun je op "Redeem" klikken. Hiermee verzilver je de voucher. Wil je een voucher verzilveren van een gratis product, of bijvoorbeeld korting op een bepaalde productgroep (bijvoorbeeld 20% korting op jeans)? Dan dien je de voucher te laten zien aan de kassa. Wij dienen dan vervolgens de voucher te markeren als gebruikt.

Hoe wissel ik mijn gespaarde punten in (webshop)?
Kortingsvoucher verzilveren: Vouchers inwisselen in onze webshop werkt net even anders, omdat het inwisselen van punten niet geautomatiseerd kan zoals in de winkel. Hoe werkt het dan wel? Je plaatst een bestelling in onze webshop van de artikelen die je graag wilt bestellen. Kies voor de betaalmethode "bankoverschrijving". Zo komt je bestelling zo snel mogelijk bij ons binnen en kunnen wij de gewenste artikelen alvast voor je uit de winkel halen. Vervolgens sturen wij je een nieuwe order toe, waar de korting aan is toegevoegd. Deze bestelling hoef je dan alleen nog maar te betalen; dit kan heel makkelijk door in te loggen op je webshopaccount en te klikken op "Mijn account". Je ziet hier al je bestellingen (inclusief de niet-betaalde) staan. Klik vervolgens op "nu betalen" achter de openstaande factuur en volg de stappen om de betaling alsnog te voldoen.
Gratis items voucher verzilveren: Wil je gespaarde punten inwisselen voor een gratis item? Dan kun je je bestelling "gewoon" voltooien zoals je normaal ook zou doen. Geef dan in het opmerkingenveld even aan dat je punten wilt inwisselen voor een gratis item (en welk item) en wij zorgen ervoor dat dit item mee wordt gestuurd met je bestelling en dat de punten van je puntensaldo worden afgehaald.

Komen mijn punten te vervallen?
Na 1 jaar komen gespaarde punten te vervallen. Stel je hebt op 31 oktober 2018 iets gekocht en hierover punten gespaard, dan vervallen deze punten op 30 oktober 2019.